FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN
Haha, fiksa Ragna litt på håret og tegnet på ho øyenbryn. Ho har jo egentig helt lyse øyenbryn som nesten ikke syntes så syntes det blei veldig fint, men ho er jo bare 10år daa. 

- Sonnev  


Haha, jævelig fin kaka til meg og Aurora blei..- Sonnev 
- Sonnev 
Godkveld! Nå har jeg akkurat gått opp å lagt meg med søstra mi, ligger i senga og ser på tangerudbakken. Idag var jeg på utplassering, og var kjempe koselig. Blir jo bedre å bedre for hver gang, sånn at man blir litt mer kjent og veit hva jeg skal gjøre ogsånt. Spiste også lunch med Helle og Kristin på personalkafeterian. Fikk med meg pappa opp på byn etter jeg var ferdig på jobb, slik at jeg kunne få kjøpt meg noen sandaler som jeg kan ha nede på gamlehjemmet. Har jo gått med joggesko, men det blir alt for varmt når jeg går der inne hele dagen. Nå skal jeg ut i praksis i morgen og på onsdagen også så gleder meg! 


Meg og Margit koste oss med litt kakao i sta, før vi hoppet i dusjen og la oss. 

- Sonnev 
Godkveld! Er ikke veldig lenge siden jeg kom hjem fra Tobias. Sov der i helga, og har vært koselig. Har ikke gjort så mye spessielt, så er ikke så mye å fortelle om egentlig. Når jeg kom hjem har jeg bare slappet av og sett litt på tv. Tenkte jeg snart skulle gå å legge meg, for jeg skal tidelig opp og ut i praksis i morgen. Blir en veldig deilig uke nå, for skal jobbe på eldreshus i tre dager, så bare to dager igjen på skolen før det er helg igjen, G-O-D-T! Fikk vite at mamma og Peroddvar har bestilt syden tur til sommerferien. Skal til Tyrkia i den første uken, trur jeg. Gleder meg enda mer til sommerferien nå, blir så utrolig bra. - Sonnev 
Hei! I går var jeg på russerevy med Henriette, Helle og Kjerstin. Var så syyykt morsomt, trur jeg lo nesten gjennom hele revyen. Syntes det var utrolig bra gjort av russen å lage det så bra! Var jo så morsomt at det friser å reise på lørdagen også, haha. 
Reiser snart til Notodden nå, til Tobias. Skal sove over der til i morgen trur jeg, eller om det blir til søndag. Blir hvertfall koselig, og gleder meg. Men må egentlig kjappe meg litt siden jeg skal dusje og sånt før bussen går halv seks.

- Sonnev  
Hei! Nå kom jeg nettopp hjem fra optikeren. Pappa bestilte time til meg for å sjekke synet mitt, siden jeg har hatt vont i hue hver dag i to uker nå. Så tenkte kanskje det kunne ha noe med synet mitt å gjøre. Syntesten gikk veldig bra, og jeg ganske bra, så jeg trengte ikke begynne med briller eller linser. Syntes det var sykt vanskelig på syntesten for hver gang jeg prøver å si bokstavene på en tavle som er litt langt unna så går bare alle bokstavene i kryss og tvers på hverandre, men fikk til hvertfall noen av de. 
Ellers har jeg bare vært hjemme, eller reiste til mamma i dag så er på Rjukan. I morgen trur jeg Tobias kommer hjem til meg, så det blir kjempe koselig! ♥ Men nå blir det hotel cæsar! 


Har ikke noen bilder, men fant to gamle. Haha! Savner sommeren. 

- Sonnev  
Hei! Var på praksis for første gang i dag på gamlehjemmet på Rjukan. Første halv år var jeg jo i Bygda og likte meg egentlig ikke så veldig godt der, trenger sikkert ikke utdype meg så mye mer om hvorfor ogsånt her, men var derfor jeg var litt usikker på denne praksisplassen. Er kjempe fornøyd med første dagen i dag! Stor trives der, og har allerede fått en del å gjøre og ikke bare står opp og ned og glor i veggen. Jeg jobber på pleie og rehab 1, mens to andre fra klassen min var på pleie og rehab 2. Er veldig greit å ha noen andre jeg kjenner der også, slik at vi kan sette oss sammen i pausen og spise sammen. Har hvertfall vært kjempe bra der denne dagen, så får jeg håpe det også blir det fremover. Neste uke skal vi være der mandag, tirsdag og onsdag, men til vanlig blir det bare hver mandag. 

- Sonnev 
Hei! Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om i dag, for har ikke gjort så mye spessielt. Har bare vært en kose dag, og bare slappet av. Er veldig sliten og gåen fra i går, så er deilig med en sånn dag også. I morgen er det første dagen på ny utplassering. Jeg skal være på eldreshus på Rjukan, og jeg gruer meg litt egentlig. Er alltid litt ekkelt å møte opp på en plass man ikke er så kjent på og skal prøve å gjøre så godt man kan. Helle og Kristin skal også være der, men de skal i andre etasje og skal ikke møte før klokken ni. Får bare krysse fingrene for at det er koselig der og jeg trives! - Sonnev (Noen av bildene blei litt skurrette fordi det var litt mørkt der og jeg brukte bare iphonen) 

- Sonnev 
Hei! Nå har jeg og Henriette fikset oss til bursdag. Blogger nok ikke før i morgen, men skal prøve å få tatt noen bilder som jeg kan legge ut da. 
 
Jeg og Henriette spleiset på en liten gave i går etter skola. Kjøpte en søt "krukke" med godteri oppi. 

- Sonnev  
Nå sitter jeg å koser meg med kakao og krem, og har nettopp sett på Idol. Elsker tanken på at det er helg og fri fra skola i to dager nå, og kan sove lenge i to dager. Det beste er vell at jeg skal til Helle i morgen kveld, siden ho skal feire bursdagen sin som hun hadde i desember. Reiser nok opp til henriette i morgen før bursdagen, slik at vi kan ordne oss sammen. Er sikker på at det kommer til å bli så morro! - Sonnev  

Kjole HER 


Kjole HER

-Sonnev 
Haha, har blitt helt hekta på den sangen og koppegreiene. Begynte med det på skola her om dagen, og hver gang jeg kjeder meg eller noe så stitter jeg å klapper på en kopp eller til den takten på sangen. Haha, herregud.. Etter skola i dag dro jeg og Henriette først på kafe så kjøpte vi bursdagsgave til Helle som vi skal feire i morgen. Gleder meg kjempe masse, blir sikkert kjempe koselig. Skal prøve å ta bilder i morgen så jeg har noe å blogge om, for har egentlig ikke en dritt å blogge om så da blir det litt kjedelig.. 

- Sonnev  
- Sonnev 


Vurderer å kjøpe meg en eller to bikinier fra VS nå. Har jo egentlig ikke nen bikini som passer, så er jo kjekt å ha en. Er jo heller ikke veldig veldig lenge til sommeren og da må jeg jo ha en ny bikini uansett. Er så utrolig mange fine bikinier fra victoria secret. Det som er litt dritt ved å bestille fra den nettsiden er at man må betale toll og frakt, veit ikke helt hvor mye frakten er på men trur tollen er på litt over 200 eller noe. Er jo ikke så ille mye for de bikiniene men blir jo litt med frakt, toll og prisen på bikiniene. 
Hvis jeg skal kjøpe trur jeg at jeg vil kjøpe den øverste og den nederste til venstre. Likte de to veldig godt! 

- Sonnev  


- Sonnev 
Sluttet halv 12 på skola i dag, var utrolig godt etter vi hadde ekstra lang dag på skola i går og var der til halv 4. Når jeg kom hjem la jeg meg til å sove, og sov til nå. Ååh, det beste jeg veit er å sove etter skola, haha, trur jeg kunne sovet helt til morgnen igjen om ingen hadde vekt meg. Tenkte jeg kanskje skulle starte litt smått med en innlevering i norsk, alltid deilig å bli ferdig fort. Sitter egentlig å nerder candycrush på facebook, haha. Men får prøve å gjøre litt lekser nå.. 

- Sonnev  
God morgen! Igår var jeg og noen andre jenter hos Dina. Hun blir 18år på søndagen, så vi tenkte vi skulle feire litt. Var kjempe koselig, med taco og idol. Men nå skal jeg snart fikse meg ogsånt så blir det feire en annen bursdag til søte Malin! ♥ Gleder meg! 


Ææh, savner sommeren.. 

- Sonnev 

Haha, savner deg Heidi! :( 

- Sonnev  
Nå kom jeg nettopp hjem fra Kristiane, hvor vi har bakt masse kaker. Gleder meg til å gi de ut på skola i morgen, haha! Er også nå 110 som liker vår facebookside som ligger HER, og det er vi veldig takknemmelige for! 


Veldig fine muffinser altså! Haha, herregud.. VOTE 4 KRISTIANE!

- Sonnev 
Hei! Nå skal jeg og Henriette snart opp til Kristiane for å bake muffins, kake og mulig pepperkaker. Siden Kristiane stiller til valg, skal vi gjøre alt for at det er ho som blir den nye elevrådslederen. I morgen tar vi med alle kakene på skola, for å så gi ut til alle som vil stemme på ho. 


HER kan du like vår facebookside, for å støtte Kristiane!  
 
- Sonnev  
Har ikke blogget i dag fordi jeg reiste til Tobias rett etter skola, så kom jeg hjem nå på kvelden. Hadde med meg filmen "se opp" haha, den er så søt. Var hvertfall kjempe koselig som alltid, gleder meg til helga når jeg skal sove der ♥- Sonnev 
Nå har jeg fått over nattingsbesøk av mine to småsøsken ♥ Kjempe koselig. De skal sove her til i morgen, så henter mamma oss å kjører oss opp på skola. Margit klarte ikke bestemme hva hun ville ha på brødskiva så da blei det sånn: - Sonnev  
Hei! Etter vareopprtellingen før i dag så bestemte jeg, Kristiane og Henriette oss for å reise på kina resturanten og spise. Var så utrolig kjedelig å være på vareopptelling og blei veldig lei til slutt. Men vi tjente inn litt over 5000 til russebilen så det var veldig bra! - Sonnev 
Godmorgen! Måtte stå opp tidelig i dag, fordi jeg og noen andre jenter stikker på ørting for å ha vareopptelling. Skal være der fra 10.00 og frem til 17.00. Trur ikke det blir så kjedelig egentlig for vi er jo alle sammen og da har vi det oftest morsomt! Haha. Grunnen til vareopptelling er fordi jeg og fem andre jenter skal ha russebil sammen neste år. Gleder meg!! 

- Sonnev 
Åh verdens koseligste program! Og så sykt fine sanger, fikk tårer i øynene og frysninger oppover ryggen på nesten alle sangene i kveld. Hvertfall når Kurt Nilsen skulle synge den siste sangen i kveld: 

- Sonnev 


- Sonnev 


- Sonnev 
Hei! Endelig kom pakken jeg bestilte fra coverbrands.no. Bestilte den i romjula når det var salg, og pakken blei ikke sendt før i går. Utrolig nok kom den alt i dag, og pakken lå i postkassen så slapp å kjøre til Rjukan for å hente den. Er foresten januar salg på nettsiden nå, er så utrolig mye salg på kjempe bra sminkeprodukter, vurderer nesten å bestille mer. Men trur det var nok å bruke litt over 1000 på sminke nå, så blir dyrt om jeg skal handle hver gang det er salg. 

Er veldig fornøyd, og det er produkter jeg har hørt så mye bra om, og sminkemerker jeg liker utrolig godt. Gleder meg allerede til å stå opp å sminke meg i morgen. Haha. 

- Sonnev 
Hei! Har ikke blogget på noen dager nå, for har egentig ikke fristet så veldig mye. Har heller ikke så veldig mye å blogge om men siden det ikke er så lenge siden nyttårsaften så tenkte jeg kunne skrive litt om det. Feiret nyttårsaften med Tobias og noen andre folk. Reiste ikke hjem så veldig seint egentlig, blei litt fort trøtt og gåen. Så da sov jeg over hos Tobias. Men var hvertfall veldig veldig morro ut over kvelden! Tok heller ikke noen bilder så da har jeg desverre ikke noe å legge ut egentlig.. 
Er veldig mange som skriver om nyttårsforsetter, men har egentlig gitt det der opp, for det varer jo bare i noen uker eller dager før man ikke holder det lenger, haha! - Sonnev

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits