FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN
- Sonnev 
Heihei! Nå skal jeg snart begynne å gå opp til Henriette, med Helle! Fant ut at vi kunne se en film i kveld siden det er så kjedelig å sitte inne hele ferien. Skal sikkert ikke stort i morgen, heller så får prøve å finne ut om vi skal finne på noe. - Sonnev 
Har egentlig alltid hatt lyst på tatovering, men har egentlig ikke tenkt på hvordan og hvor jeg vil ha den. I det siste har jeg sett mer og mer på forskjellige tatoveringer på weheartit. Har funnet veldig mange fine som jeg har lyst til å ta. Men jeg vil ha en tatovering som betyr noe, for jeg har ikke lyst å angre på tatoveringen om et parr år, eller når jeg blir voksen. Syntes det er litt skummelt, for det er jo noe man har på kroppen til man dør, og da er det lurt å tenke godt igjennom hva man tar før man tar det. Er egentlig ikke så redd for at det skal gjøre vont, for trur ikke jeg syntes det er så ille egentlig. 
Syntes det er kjempe fint å ha en tekts eller quote som tatovering foreksempel på siden, eller under skulderen bak på ryggen. Er også fint å ha en på håndleddet. Vil hvertfall ha en tatovering som bettyr noe viktig for meg. Skal jo til syden til sommeren, så er jo mulighet å ta en tatovering der, så får se!

- Sonnev  

Nå har jeg akkurat laget meg en veldig god jordbær/bringebær smoothie! Har ikke så mye planer for i dag, men måtte rydde å vaske litt her hjemme før pappa kommer hjem. Så fant jeg og Helle ut at vi kunne finne på noe seinere i dag. Er så kjedelig å bare sitte inne hele dagen, så greit å komme seg litt ut. Om Henriette er frisk i kveld så reiser vi nok opp til henne for å se en film, eller noe. Kos! ♥

- Sonnev  
Hei! Har ikke blogget på veldig lenge nå egentlig. Helt siden vinterferien startet har jeg hatt besøk eller vært på besøk. Når jeg sluttet på skolen på fredagen før ferien, hadde Heidi kommet frem til Rjukan. Hun og lille skjønne Dior ventet på skola til jeg var ferdig, så tok vi bussen hjem til mamma. Hadde en super helg med Heidi og Dior på overnattingsbesøk. Mamma var på hytta, og søsknene mine var hos pappaen sin, så vi hadde huset for oss selv. Vi koste oss med god mat, godis og frukt. Lørdag morgen var planen å ta bussen opp kl 10 til Gaustablikk. Vi kom oss ikke opp før 12 så da reiste vi opp med Markus og Ådne. Vi sto på twintip et parr timer, som var veldig morro, har ikke stått på et parr år nå! De to neste dagene slappet vi litt av, tok sol og leide ett parr filmer. Koselig med en jentehelg! 

Heidi reiste videre til Katrine på mandagen, så da tok jeg bussen ned til Notodden til Tobias. Fikk vært der i to dager, fordi han skulle til Kristiansand i dag. Men fikk sove der i to dager så det var bra! Kanskje jeg sover der til lørdagen også, får se litt hva som skjer. Hvertfall er det veldig deilig med ferie, og deilig å sove lenge hver eneste dag! Burde vell egentlig hatt en jobb, men så lat som jeg er har jeg ikke tenkt så veldig mye på det. Ser hvertfall frem til helga, for da er det mye liv, haha! Så er det ikke lenge til skola igjen heller som er veldig godt, for vi starter uka med paksis på gamlehjemmet. Gleder meg!! 
Skal prøve å blogge litt mere frem over! Selv om det blir late dager, med lite å gjøre før helga kommer.. 

- Sonnev 
Godkveld! Satt nettopp å så på noen gamle bilder fra konserten til Justin Bieber som var den 30 mai på oprataket. Ååh, var så utrolig herlig å se han, haha! Gleder meg så utrolig mye til 16 april (som er bare 62 dager igjen!!) Husker vi sto opp tidelig for å ta den tidligste bussen inn til Oslo, fra bussterminalen løp vi på vei bort til Oprataket og på veien løp vi innom deli de luca og bare reiv med oss noe. Sto å venta i ca 12 timer før han kom. Vi viste jo ikke når han kom, hvor eller om han i det hele tatt kom før vi fikk beskjeen. Når vi kom dit var det jo øve greier for noe kongelige greier trur jeg, haha. Husker alle ropte at vi ville ha justin bieber i steden for, haha var jo helt gale. Alle pressa helt syykt forran der vi sto, så flere som mistet pusten og besvimte. Men åååh som jeg savner det, og ALT. Haha, kunne lett stått i solsteika uten mat og drikke i 12 timer igjen for Justinbieber altså! 

Slitene jenter etter konserten, haha. Da var det bare å finne frem i Oslo, når det var folk over alt, og jenter som løp og gikk rett ut i veien. Haha, kaos! 

Var så utrolig trangt der, sto jo sånn nesten i 12 timer.. Eller de første timene vi var der så satt vi å koste oss i sola da, var faktisk veldig koselig.  
Haha, på begynnelsen av den videoen så ser man meg som griner. Ho dama som sto å filma meg, filma at jeg gråt og var helt hysterisk gjennom hele sangen.. Jævelig irriterende når man får et kamera i tryne hele tiden.. 

 

- Sonnev 
Hei! Sluttet halv 12 på skola i dag, noe som var så utrolig deilig. Er så jævelig lei skola for tiden, og skulle ønske vi hadde utplassering fler dager i uka. Selv om vi hadde kort dag i dag, blir det ikke mye slappe av, for måtte rydde og vaske før mamma kommer hjem. Får vell snart en melding om at middagen også skal være klar så er vell bare å starte. Gleder meg så utrolig mye til oppussingen av kjelleren blir ferdig så jeg e-n-d-e-l-i-g får mitt eget soverom her på Rjukan. Vi regner med at oppussingen er ferdig til våren, hvertfall før sommeren så tar ikke veldig lang tid. Før var jo kjelleren stygg og ekkel med styggefarger og eneste vi brukte den til var for å vaske klær og litt oppbevaring av ting vi ikke bruker. Når de som jobber der nede er helt ferdig skal det bli to sove rom til meg og Ragna, et bad + en liten stue. Alt blir jo helt nytt, som gulv og vegger ogsånt. Nedgangen til kjelleren er jo bare en dør nå, men det skal bli helt åpent med gelender, noe jeg syntes er veldig bra for da får man liksom ikke den "kjeller" følsen. 

- Sonnev  
Har ikke blogget i helgen siden jeg har vært i Notodden hos Tobias. Er ikke så mye å fortelle egentlig, har ikke gjort spessielt mye. Spilt lol faktisk, haha også er jeg egneltig jævelig dårlig så er morsomere å se på Tobias spile. Men har vært deilig å bare slappe av i helga, og det har vært en kjempe fin helg med verdens beste gutt ♥ I morgen er det tilbake på gamlehjemmet og det er dagen jeg har gledet meg til hele uka! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha en praksis plass jeg faktisk gleder meg til å møte opp på. Dagene går fort, og er en super start på uka! Første halv året gikk jo ikke like bra, er ikke godt å grue seg når helga kommer for til mandagen da skal du ut i praksis, og du føler du bare er i veien, ikke har noe å gjøre, og minuttene går utrolig treigt. Men nå skal jeg skrive ned noen mål for halvåret og hva jeg har lyst å oppnå i praksis. Så tenkte jeg skulle snakke med Tobias på skype før jeg legger meg, må være opplagt til i morgen når jeg skal stelle og passe på de herlige eldre på gamlehjemmet! 

- Sonnev  
Bikini her og her - skjønner ikke hvorfor det ene bildet blei større enn det andre men jaja 

- Sonnev 

Har fått støv eller noe dritt på kamera på mobilen.. Så det er inni selve iphonen fml 

- Sonnev 
Godkveld! Nå har jeg nettopp sett idol, og tenkte jeg skulle gå opp i huset mitt for å legge meg. Pleier alltid sette meg litt på pcen når jeg går opp, så om jeg går opp tidligere, sovner jeg forhåpentligvis tidligere også. Idag har det bare vært en deilig dag på skola. Egentlig så er det det hver dag, og det er så godt at det har blitt så mye bedre. Etter jeg byttet fra studiespessialisering har jeg fått tilbake mye av lysten til å gjøre det bra på skola, og det er ikke lenger like tungt.  Er heller ikke slit med å komme seg opp om morgnen fordi har det så morro på skola at jeg vil stå opp. I morgen har vi prøve, skal jeg være ærlig har jeg ikke øvd særlig mye.. Har hatt prøva før men alle som tok den fikk sjansen til å ta den på nytt siden det var så mange som strøyk og fikk dårlig. Jeg fikk vite i dag at jeg fikk 3+ på prøva og veit jeg kan bedre. Er om fordøyelsen så er jo mye jeg veit fra før av, foreksempel grunnleggende hva som skjer i de ulike organene. Skal lese over notatene mine før jeg sovner, og en gang til før prøva i morgen, da får jeg med meg litt mer vil jeg tru, og håper jeg får bedre resultat. 

Haha, har blitt litt små hekta på det "eggspillet" som sikkert også mange andre er. Pleier å sette meg ned og finne ut at jeg skal trykke på den foreksempel titusen ganger, før jeg legger mobilen fra meg. Men har jævelig langt igjen, men har fått en god start. Godt å se at jeg er på 8tallet og ikke bare 9 hele tiden. Taaaar jo en evighet.. 

- Sonnev  
Får nesten tårer i øynene av å se på bildene fra sommeren. Det var jo da mye var så bra. Har jo "mistet" kontakten med mange, og mye som ikke er som før. Er ikke alltid så lett å se igjennom gamle bilder uten å få tårer i øynene. På sommeren er alt perfekt! Det er varmt, sol, blir brun, FRI, og masse mer. Sommerferien i fjord gikk til å være i Austbygda mye, var så koselig! Gleder meg til lange sommernetter og gå i sommerklær! Selv om ikke alt er som før, håper jeg sommeren blir like bra som i fjord! Er så heldig at jeg tilogmed starter sommerferien med en ukes ferie til Tyrkia, med familien! 

- Sonnev  


Hei! Fikk ikke blogget i går, for alt gikk i ett hele dagen. Først sto jeg opp tidelig og dro på jobb på Eldreshus, så måtte jeg kjøpe bursdagsgave til mamma, og etterpå rett hjem for å rydde og vaske litt i huset før mamma kom hjem. Fikk Margit til å lage et søtt kort og en liten hjemmelaga bursdagsgave. Så kom mamma hjem fra jobb og fikk bursdagsgave av oss, og var kjeme fornøyd. Jeg og Ragna laget middag til henne og koste oss etterpå. Litt senere reiste jeg hjem til Miland, og var så sliten og trøtt at jeg gikk å la meg nesten med en gang. 
Bestilte foressten en personligalmanakk her om dagen. Gleder meg masse til den kommer, så får jeg skrivd ned lekser og prøver ogsånt, så får jeg prøve å være litt mer opplagt til timer og fokusere mer på skola. Lagde et bildekollasj som jeg brukte til forside, så fant bare noen gamle og noen nye bilder på pcen. Tar vell ca to uker før den kommer regner jeg med, ååh gleder meg sånn!
Nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt til å sove, siden jeg har fått så lite søvn de siste dagene. Hater å stå opp om morgnen når jeg er drit trøtt og sliten.

- Sonnev  
God morgen! Nå skal jeg straks løpe til bussen. Skal være hos Tobias i hele dag, så tar jeg bussen hjem igjen i kveld kl 10. Gleder meg så til å komme frem nå, har ikke sett han siden jeg sov der forrige helg. Veit ikke om jeg får blogget når jeg kommer hjem i kveld, men da blogger jeg sikkert i morgen! - Sonnev 
♥ Maldivene 
Ååh, tok med litt flere bilder fra Maldivene fordi det er så sykt fint. Trur det er et sted som er helt fantastisk, å bo i fine hytter ute på vannet og bare gå rett ut i havet på morgnen. Må være den herligste følesen! Kan ikke beskrive hvor mye jeg har lyst å reise dit i noen uker akkurat nå. Å reist vekk fra Rjukan i noen uker hadde ikke skadet for å si det sånn.. Fant bildene fra dette stedet her 

 New York 
Shopping, shopping, shopping!! Ååh, har alltid lyst å reise til USA, særlig New York. Har hørt så utrolig mye bra om stedet og veit at det er bra shopping muligheter der. Butikker som Victoria Secret, Top Shop, Juicy Couture og masse mer selvfølgelig.  

 

♥ Mexico  

 

♥ Rio De Janeiro 

 

♥ Florida 

- Sonnev 
- Sonnev 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits