FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


Godkveld! Fikk faktisk litt lyst å blogge nå, så da tenkte jeg bare å fortelle litt om dagen. Siden vi har utplassering hver mandag, så var jeg på Eldreshus i dag. Det er alltid like koselig, og morsomt å være der med alle de herlige menneskene. Gleder meg masse til å begynne å jobbe på pleie og rehab 2 nå. Når jeg kom hjem fra jobb i dag var jeg helt utslitt så jeg la meg noen timer etter middag. Klarte nesten ikke komme meg opp fra senga, så jeg tok meg en dusj for å våkne litt opp. Følte for å være litt sunn i dag, så jeg spiste kyllingsalat til kveldsmat. Ååh, det var super godt! Lagde meg også en liten god dessert, som også er veldig sunn, nemmelig bær og vanilje kesam! Skjærte opp noen jordbær å blandet sammen med bringebær med vanilje kesam over. I morgen er det treningsdag igjen, pleier hvertfall å ha en treningsdag i uken på Rjukanbadet, så passer egentlig veldig bra når vi slutter halv 12 på tirsdager. 


 
Hei! Igår var jeg på Justin Bieber konserten, så tenkte å forkare litt hvordan det gikk der. Reiste ned med Helle, Silje, Margrete og Ane. Kom ned dit ganske tidelig, og gikk å satte oss i køen. Når timene gikk blei køen bare større og større og tilslutt bare ekstemt masse folk overalt. Tenkte på forhånd at alt kom til å ende i et totalt kaos, men overaskende nok gikk alt kjempe bra. Eller var jo en episode ett parr timer før konserten startet at noen begynte å hoppe over gjerdene, og tilslutt hoppet alle videre fremover og blei utrolig trangt i køen. Siden jeg kjøpte billetten min på viagogo var jeg ikke helt sikker om billetten min var falsk eller ikke, for den var ikke lik de andres. Så etter mange timer med regn og kulde fikk vi lov å gå videre inn mot telenorarena for å komme oss inn. Når jeg skulle inn fikk jeg et rødt lys som viste at billetten min var falsk, så jeg blei utrolig lei med selv om det var noe jeg var fult klar over kunne skje. Jeg fikk beskje av vaktene at jeg skulle gå bort der de kunne sjekke litt mer om billetten. Damen jeg snakket med fortalte at billetten var falsk, eller stjelt som ho sa. Veit ikke helt hva ho mente med det men fortalte videre at veldig mange andre også hadde samme billett fra samme svindler. Hun stemplet billetten med "ugyldig", og fortalte at jeg måtte gå til politiet og anmelde det for de ville få tatt han som har gjort det. Fikk også en billett på tribunen, så jeg hvertfall fikk med meg konserten. Da blei jeg veldig glad, selv om jeg også var veldig lei meg for at jeg ikke kunne være på goldencircle som jeg hadde forventet. Oppe på tribunen blei jeg kjent med en jentegjeng som satte seg ned vedsiden av meg. Etter mye stressing og fortvilelser så gikk det overaskende greit der. Jeg fikk en veldig bra sitteplass, som var rett ovenfor scenen så jeg fikke med meg alt og så alt. Det eneste som er kjipt er at jeg ikke er sikker på om jeg får pengene tilbake igjen, for jeg brukte jo utrolig mye penger på de falske billettene. Jeg får bare ringe viagogo og prate med de, og heller se hva som skjer. 

På bildene ser det ut som jeg ikke ser en dritt, men hadde veldig dårlig kamera for jeg brukte iphonen. Men så helt greit bra egentlig, hvertfall når det var storskjerm. Var vell ikke hjemme før i 2 tiden i natt, så er veldig trøtt i dag, og vont i hodet. Men var hvertfall verdt all venting og alt styr, for konserten var helt syyyk! 
Hei! Nå er det bare to dager igjen til konserten til Justin Bieber i telenorarena. Ååh, klarer nesten ikke vente mer, gleder meg så sykt mye. 30 mai i fjord ventet jeg rundt 10 timer på oprataket på Justin Bieber, var utrolig slitsomt men verdt det! Tirsdagsmorgen kl 9 reiser jeg, Helle og Silje til Oslo for å se han igjen. Kommer til å bli en dag med tusenvis av gale jenter, og masse dytting og pressing, men ååh som jeg gleder meg.  

 

 
Har så sykt lyst å ta tattovering nå! Ser på bilder og tenker på det hele tiden. Er jo et tattoveringstudio på Rjukan så får se hva jeg gjør, og hva jeg får lov til også! 

 
Hei! Idag var jeg og Henriette på rjukanbadet for å trene litt. Prøver å være der hvertfall en dag i uka, kanskje to om jeg får tid og orker. I går gikk jeg og Henriette opp til Bergshaugen, for å komme oss litt ut. Var kjempe koselig! Er veldig deilig å trene, steden for å bare sitte inne og ikke gjøre en dritt. Etterpå må jeg prøve å rydde rommet for det ser helt jævelig ut her, men frister egentlig bare å legge meg, haha. Burde egentlig prøve sovne tidelig i dag, for jeg føler jeg sovner seint og står opp tidlig hver dag nå, og er drit trøtt og sliten hele tiden. Off. 


Æææh, fikk nettopp en telefon fra sykehjemmet og de lurte på om jeg ville ha en jobb der. Altså kveldsvakter, helgejobbing og ferier. Herregud, blei så utrolig glad når det gikk opp for meg at jeg fikk jobben! Kunne jo ikke akkurat skrike i telefonen heller, så måtte prøve å holde meg så serriøs som mulig. Elsker å jobbe med eldre mennesker, de er så utrolig herlige. Trur ikke jeg kunne finni en bedre jobb for helger og ferier fremover, det er jo bare helt perfekt!! Skal begynne litt med opplæring der til uka, gleder meg! 
Har aldri hatt en ordentlig serriøs jobb, som jeg tjener penger i måneden fra. Så var på tide med en jobb, og det er noe jeg har tenkt på lenge. For er jo alltid greit å ha noe penger selv, slik at man kan spare penger til foreksempel hovefestivalen, bil, lappen og russetiden. Er jo så mye å se frem til!! ♥Nå skal jeg legge meg ned i en varm god seng, og se dagensepisode av paradisehotel før jeg legger meg etter en laaaang dag. 
Heii! Fant nettopp ut at jeg fikk lov av pappa til å reise på Hove i år. Blei utrolig glad for pappa er litt streng egentlig når det gjelder sånt, så var ikke sikker på at han kom til å svare ja på det. Reiser med en vennegjeng, og skal være der hele uken. Gleder meg kjempe masse til sommerferien nå! Helga før er det rockefestival på Rjukan, så rett etter skola er slutt reiser jeg til syden, og noen få dager etter jeg kommer hjem derfra blir det hove en uke! Har egentlig ikke fler planer for ferien, men tenkte jeg skulle prøve å finne en sommerjobb også, så får se! 

 


Dagen i dag har gått til å sove litt, og slappe av etter skola. Er så støl fra i går og hadde gym i dag, så er sliten. Nå skal jeg sette meg ned med ben & jerry's og se på paradise hotel! Så legge meg for er så utrolig trøtt. 

 

Bikini HER, HER og HER


Bikini HER, HER og HER 

Har kikket litt på bikinier nå, for det er jo snart sommer, og da er det kjekt å ha en bikini man syntes er litt fin. Skal jo også til syden så er jo nødvendlig med en eller fler bikinier der nede. Finner så utrolig mange fine bikinier fra victoria's secret, og har veldig lyst å kjøpe en eller to derfra. Er jo egentlig litt dyrt derfra + frakten og tollen, så får se om jeg kjøper i det hele tatt. Er ikke helt sikker på hvilken bikini jeg har lyst på, for det er så mange å velge mellom. Du finner nettsiden med bikiniene HER.

Hvilken av bikiniene ovenfor likte du best? Er det noen som har noen fine bikinier så link de i kommentarfeltet! :)   
Heihei! Idag sluttet vi fra skola halv 12, så jeg og Henriette reiste rett ned på Rjukanbadet for å trene. Trente ett parr timer, før jeg reiste hjem. Nå har jeg nettopp dusja og skjært opp litt frukt, så nå skal jeg slappe av litt og kose meg. 

 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits