FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


I går hadde Justin Bieber konsert på oprataket i Oslo. Vi reiste til Oslo med bussen som var i der i 9- 10 tiden. Når vi kom frem løp vi for å kjøpe med oss mat, drikke og goderi og løp rett ned på oprataket, hvor det allerede var en del folk. Når vi hadde stått der i ca 5 timer fikk vi vite at det blei konsert ti på halv 10. Alle timene besto av dytting, pressing, heteslag og skriking. De aller første timene på taket var faktisk ganske koselige, vi hadde allsang på justin bieber sanger, og pratet og ble kjent med mange andre beliebers (og da satt vi faktisk nede på bakken). De siste 7 timene var det egentlig ganske jævelig, men hva gjør man ikke for justin bieber? Sto omtrent helt forran med noen andre koselige jenter jeg ble kjent med. Omtrent ti minutter før jb kom så fant jeg og ei annen jente ut at vi faktisk ikke orket å stå der lenger, hadde utrolig vont i brystet og ryggen, og hadde jeg stått der når justin kom på scena så trur jeg at jeg hadde svimt av, noe som ikke hadde vært veldig morsomt i den folkemengden. Det var m-y-e bedre å stelle seg bak, der gikk det ann å puste og snu på hodet, tillegg så jeg faktisk mye bedre også! 

Når Justin Bieber kom var det helt uvikelig! Trur ikke det har gått opp for meg enda at jeg faktisk har møtt han, noe jeg har drømt om lenge. Alle hoppet, skreik og sang under hele konserten, kjente faktisk ut som om hele opraen bevegde på seg.. Var vell i 3 tiden de stengte portene til oprataket? Så da kom det ikke fler inn, og ikke noen ut. Alt i alt har det vært en stor opplevelse, er vanskelig å beskrive men alt var perfekt, akkurat sånn det skal være på en Justin Bieber konsert! 

"One question, can I be your boyfriend?" Herregud, når han sa det så klarte jeg ikke holde tårene inne en gang, var helt uvirkelig! Kommer aldri til å glemme den dagen her. Gleder meg grusomt til neste sommer som han kommer tilbake ♥ 

- Sonnev 
Jeg reiser innover til oslo 05:32 i morgen, med mange supre jenter ♥ Gleder meg som en unge til å se han, og høre han. Det blir en drøm som går i oppfyllelse!!! Kommer til å bli mange folk der inne, så må passe på å ikke komme bort fra hverandre, og det kommer til å bli veldig stress og laaang vente tid. Han skal jo ikke synge før 6 -7 tiden, altså over 12 timers venting, men hva gjør man ikke for justin bieber? haha, bieber fever.. Hadde utrolig lyst å ned til gardemoen i dag for å ønske han velkommen, og reise utenfor grandhotell for å kanskje få se han, men tanke på at jeg skal ned til konserten i morgen, så burde jeg vell være fornøyd. Har ikke tenkt på annet i hele dag, drøm som går i oppfyllelse, haha! Har jo drømt om det siden NSN3D kom ut på kino. 
Håper vi får en super duper dag i morgen, og drømmen hadde vært å komme inn å fått møtt han personlig, men da får jeg nok drømme litt lenger.. Blir en bra dag, uansett da! Trur det er veldig veldig mange andre jenter som også skal dit i morgen, så bra om vi får en god plass!

Nå skal jeg finne frem en hvit topp og skrive justinbieber med hjerter over hele ♥ haha, mangler jo bare plakaten da, men det veit jeg ikke om jeg orker å drasse på rundt i 12 timer i Oslo, får heller ordne noe i Oslo i morgen.  

- Sonnev  


Har vert en tur på byn med Ingvild i dag, og når jeg kom hjem har jeg egentlig bare steika meg i sola ♥ 

- Sonnev   
Nåå har jeg og søsta mi liggi i solen ♥ Har fått en god sommer følse i dag, fordi det har vært så utrolig varmt! 

Dagen i dag har gått til bading, soling og isspising ♥ 

- Sonnev 
Heihei! I dag har det vært ekstremt varmt ute, kjipt å sitte inne på skolen så lenge da. Men skal ikke klage når det er sola og varmen jeg har venta på ♥ Nå er jeg på Rjukan hos mamma. Jeg, Margit og Vilde har akkurat kosa oss med god mat, tenkte vi skulle bort til tveitokjærnet for å bade. 

Vi har vært på butikken og kjøpt skjokolade kjeks, is og vannmelon ♥ kooos 

- Sonnev 
Tenkte jeg skulle sette meg ned med litt fransk, siden vi har prøve i morgen. Har ikke øvd, så er vell lurt å starte snart.. Har jo bare surra bort all tiden etter jeg kom hjem fra skola i dag, og finner vell en ny grunn til å ikke gjøre fransk. Er jo hotelcæsar snart, og paradisehotel halv ti. Kommer til å bli så trist å se Camilla ryke på paradise i dag, offoff. 

- Sonnev  
Hei! Nå sitter jeg og ser på trailere til filmer som kommer på kino. Tenkte jeg skulle legge ut noen av trailerene til filmer som jeg gleder meg veldig til. 

Gleder meg masse til de kommer på kino, håper alle de kommer på Rjukan. 

- Sonnev  
- Sonnev 
God morgen! Veldig deilig å våkne til at solen skinner inn gjennom vinduet. Nå sitter jeg og koser meg i senga med tv, og skal snart opp til mommo og ta sol ♥- Sonnev 
- Sonnev 
Hei! For noen dager siden byttet jeg ut inngangsdøra, i dag fikk vi byttet tre vinduer med en varandadør og to vinduer. Det blei utrolig fint og det er veldig deilig å få bytta de gamle vinduene. 


Her er verandaen ferdig og det gamle vinduet byttet med verandadør, blir så godt nå som sommeren kommer! 


Og det ene viduet som er på kjøkkene. 

Sikkert ikke så veldig interessant innlegg, med det er det eneste jeg har gjort i dag såå :) 

- Sonnev  
♥ Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things going bad, don't worry. It can't last forever either. 

♥ In the end, we only regret the chances we didn't take, relationship we are afraid to have, and the decisions we waited too long to make 

♥ A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. 

♥ Being in a relationship is not about kissing, dates or showing off. It?s about being with the person who makes you happy.

Da legger jeg meg snart! God natt

- Sonnev  


Idag har jeg bare slappet av, veldig godt etter de siste dagene. Lagde muffins i sta, så det skal jeg kose meg med nå, og vannmelon ♥ Resten av kvelden tibringes med god musikk og tv, super deilig med langhelg! Ha en god kveld videre alle sammen.

- Sonnev  
Hadde en kjempe fin 17mai på Miland igår. Super koselig og feire med goe folk! Etter barnetoget på Miland reiste vi opp på Rjukan for å se på russetoget. Har hatt to kjempe bra dager. De eneste bildene jeg tok var av Henriette og Steffen på Rjukan når vi venter på russetoget.

- Sonnev

If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me. 

Var forresten over lykkelig når jeg fikk vite at klassa vår ikke kom opp i skriftelig eksamen ♥ Delig følse av å ikke ha så mye øving fremover, har nok fra før av. Så da blei jeg veldig veldig glad! 

- Sonnev  
God morgen, nå skal jeg snart opp til Rjukan og ta sol, så til mommonmin ♥

- Sonnev 


- Sonnev .. 


Gleder meg som en unge til at Justin Bieber skal komme til Norge! Er et arrangement på facebook, der skal over 1500 beliebers ønske verdens beste artist velkommen til Norge. Det som hadde vært utrolig kult var å møte opp dagen før å sove i nærheten så stå opp veldig tidelig for å møte opp. Kommer til å blir fult der.. Det som er mest kjipt er at han kommer på en onsdag, altså en skole dag. Kommer til å bli en lang diskusjon for å få lov til å ta fri fra skolen til å 'se en gutt' som pappa kaller det. Men skal nok få det til, reiser jo uansett om jeg ikke får lov eller ikke sååå 

- Sonnev 
God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tivoli. Hadde ikke med meg kameraet mitt dit, så har ingen bilder derfra. Men uansett var det utrolig deilig å komme hjem, er helt svimmel og kvalm etter alle de turene. Var på tivoli med Henriette, Steffen, Nicolai og Kaia, kjempe koselig ♥

- Sonnev 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits