FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


Hittil i år:
Har du vært i noe forhold dette året? 
- Nei det har jeg ikke 
Har du feiret bursdagen din enda? - Nei, den er 21 oktober, jævelig kjipt å ha bursdag så seint.. 
Kysset to personer på èn kveld? - Japp.
Vært på en diett? - Nei, spiser akkurat det jeg vil 
Møtt en spesiell person som har endret livet ditt? - Hmm, ja det har jeg 
Vært utenlands? - Thailand i begynnelsen av året.  
Fått en ny jobb? - Nei 
Gjort noe du angrer på? - Gjort ganske mye jeg angrer på.. 


Siste...
.
Siste personen som ga deg en klem? 
- Ehm.. Søskenbarnet mitt trur jeg. 
Den siste personen som ringte deg? - Pappa  
Når var sist du følte deg dum? - Føler meg dum ganske ofte, så tenker ikke så mye over det lenger, men var vell ikke så lenge siden.  

Om kjærligheten:
Har du noen gang vært forelsket? 
- Det har jeg. 
Tror du på kjærligheten? - Ja helt klart!  
Har du noen gang fått hjertet ditt knust? - Ja 
Har du noen gang falt for din bestevenn? - Nei det har jeg ikke gjort før. 
Har du hatt flere enn fem faste forhold i ditt liv? - Nei, har ikke det. 

Følelser:
Savner du noen akkurat nå? - Akkurat nå savner jeg mange, venner og familie. 
Er du lykkelig? - Lykkelig? Alt er jo ikke perfekt, vil ikke kalle meg lykkelig. 
Spiser du noe nå? - Nei
Siste sangen du sang? - Sist jeg sang var vell i dusjen til justin bieber sitt nye album ♥
Siste du lo av? - Ler hele tiden, var sikkert ikke noe morsomt men.. 
Siste du sa? - Hade til tante 

- Sonnev 
- Sonnev 
Heihei! Er kjempe lenge siden jeg har blogget nå, har ikke hatt nett eller strøm på macen i fler dager nå.. Men skal prøve å blogge mer fremover. Er fortsatt på Borgen, hos søskenbarna mine. I går var jeg, Elin, Kristin, Henrik og noen andre kompiser av han i Lier. Tenker alle har hørt om Lier mentalsykehus før? Hvis ikke så er det en av norges mest hjemsøkte plasser. Hvis dere søker på det på google, får dere hvertfall syke historier. Trur det er den ekkleste følsen jeg noen gang har hatt når jeg var der. Jeg hadde ikke med meg kameraet men her er noen bilder jeg fant på google. Gamle Lier mentalsykehus var på sin storhetstid kjent for å bruke Lobotomering, sjokkbehandling og LSD-behandlinger på pasientene sine. Noe som er strengt forbudt nå. 


Sånn ser det ut innvendig  

Her kan dere se en video jeg fant på youtube

Dagen før var Jeg, Elin, Kristin og Henrik og besøkte Nes kirkeruiner, som også er veldig hjemsøkt sted. Det består av rester av en gammel kirke, som det kunn står igjen stein vegger og stein alter. Vi merket ganske fort at det var mye energi på stedet. Alle fikk vont i hodet og det var kjempe kaldt der. Til og med områder med snø, selv hvor varmt det har vært i noen dager nå. Historien forteller at presten Finkelhagen skal ha hengt seg inne i kirken, et brudepar skal ha druknet i elven rett nedenfor og et uvær er grunnen til at kirken brant ned og i dag er det bare ruinene igjen. Dere kan også søke på det på nettet også finner dere fler historier fra andre som har vært der og opplevd åndeligaktivitet. Det vanligste er vell at folk får problemer med lommelykt, at elektronikken i bilene klikker (foreksempel at lyset begynner å blinke eller sentrallåser nekter å låse seg opp. Noe som også vi la utrolig godt merke til var En av mytene sier at du kan oppleve at bevegelsene du gjør kan bli veldig seig, som om du gjør de i vann. Altså klarte ikke forkare det på en annen måte enn det som sto på nettet, foreksempel når du flytter blikket til et annet sted, så var det utrolig tregt, hele bildet av det du så først hang igjen liksom. hvis dere skjønner? Men var hvertfall en litt artig opplevelse, er ikke langt til Nes Kirke ruiner herfra, sikkert litt under en time i bil, så hadde vært litt spennende å tatt turen tilbake dit, for å virkelig oppleve noe mer aktivitet. Lier mentalsyke hus, var en god del verre. Men fortsatt hadde jeg ville reist tilbake dit, har også lyst å reise dit på lyse dagen en gang også, for da ser man litt mer og føler man har litt mer kontroll på hva som er rundt deg der inne i det mørke huset. Vi brukte vell 2 - 4 timer å kjøre inn til Lier fordi vi rota oss bort i Oslo pga vei sperring og omkjøringer.. Men gikk bedre tilbake. 

- Sonnev 


Nå har jeg enderlig etter flere timer i buss kommet frem til søskenbarna mine på Borgen, nærme Oslo. Er kjempe lenge siden jeg har vært her, sikkert oppimot et år eller noe, så er utorlig koselig å komme tilbake hit. Nå skal jeg snart opp å legge meg, så blogges vi ♥

- Sonnev  
Heihei, nå skal jeg ut å gå tuur med bikkja mi ♥ siden jeg skulle begynne å trene litt i sommer, så er det jo kjempe fint å ha en hund som trenger laaang gåtur, haha. 

- Sonnev 


 
- Sonnev 
Nå sitter jeg og Ragna og ser på tv. Straks bort til Peroddvar og de og ete middag, såå skal vi fortsette å kose oss ♥ Ragna har fått lus så ho sitter med lusekur i håret, btw. Utrolig kjipt å må gre seg med lusekam hver dag i fler månder frem over.. Men bedre enn å få lus da. Etterpå blir det film og popcorn, wee! Også skal jeg bestille klær fra ginatricot.

- Sonnev 
Nåå er jeg hos mamma på Rjukan, og har akkurat bakt muffins med søstrene mine, Margit og Emilie. ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle opp å ta sol snart. Er så utrolig kjipt at vi må på skola i morgen, er jo ikke en dritt vi skal gjøre der uansett.. Og i tillegg skal vi møte tidelig til vanlig tid, altså kl 8. Kunne hvertfall starta 10 da, syntes jeg. 

- Sonnev 
Snakk om å være lat, haha. I dag har jeg ikke gjort noe, bare slappet av og sovet.. Men er jo ikke noe lekser eller skolearbeid igjen før ferien, kjempe deilig det da! Nå venter jeg kunn på sangen til Justin Bieber "As long as you love me". Den kommer ut nå straks, og jeg skal kjøpe den med en gang. En time til den kommer ut på iTunes, wooooho! Hørte den jo live i Oslo når justin var på norgesbesøk, hvertfall en kjempe fin sang som alle de andre. Gleder meg til hele albumet "Belive" er ute, verdensbeste. ♥ 


Nåå skal jeg kose meg med vannmelon, mens jeg venter! 

- Sonnev 

Edit: Har akkurat lastet ned sangen, den er helt uvirkelig bra! Weee ♥ 
Det er utrolig deilig å tenke på at vi egentlig har sommerferie nå. Kl 9 i dag til morgen, fikk vi vite at ingen på vg1 kom opp i muntlig eksamen!! :) Blei så glad så jeg trur jeg nesten grein av glede, for nå har vi jo sommerferie. Kan hvertfall kalle det ferie nå, i dag så hadde vi bare kosedag, og slutta i 11 tiden, etter vi hadde ryddet og levert gamleskolebøker. I morgen starter vi ikke før 10 og da får vi sove lenge, godt! Uansett skal vi bare på kino i morgen, så hjem. Onsdagen har vi ikke hørt så mye om, men skal hverfall bake kake i fransktimen, og får sikkert mye fri utenom det. Torsdagen er det grilling med skolen, hele dagen trur jeg? Fredagen er det avsluttning, så har vi SOMMERFERIE! 

- Sonnev 


 
Heei, nå sitter jeg å finner ut hva jeg skal bestille fra ginatricot og hva jeg ikke skal bestille. Har langt nesten alt jeg vil ha i handlekurven, men fant ut at hvis jeg skal kjøpe alt så har jeg ikke så mye penger til ferien. Så skal jeg sikkert på shoppingtur til Oslo snart også, så trenger jo ikke sååå mye klær, men litt sommerklær er alltid greit. 

Shorts her, Shorts her, Tubetopp her


Er også masse fler klær jeg vil ha fra ginatricot, bikbok, h&m og mange fler butikker. Men er vell like greit å vente til jeg kommer til Oslo og da får jeg sett klæra i virkeligheten og prøvd de ordentlig. Sånn at jeg slepper å bli missfornøyd ogsånt.

- Sonnev  
Haha, jeg gikk akkurat igjenom gamle bilder og videoer på facebook. Fant denne videoen som vi lagde til underholdning på juleballet når vi gikk i niendeklasse. Man ser jo godt at folk har forandret seg en del, hehe. Var ikke akkurat den videoen vi viste på ballet men dette er en blanding av de morsomste klippene og tabbene. Når man ser på gamle ting kjenner jeg at jeg små savner de gamle tidene på ungdomskolen, og savner folka som har flytta eller begynnt på andre linjer.. 

- Sonnev 
- Sonnev 
Heihei! I helgen var det rockefestival på Rjukan. Fredagskvelden spilte Kaizers Orchestra, og på dagen på lørdagen spilte Atle Pettersen og Envy blandt annet. Har hvertfall hatt en super bra helg, med masse herlige folk. - Sonnev 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits