FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


- Sonnev 
Heihei! Har ikke blogga før idag fordi jeg er egentlig litt syk. Var hjemme fra skola i dag, for å prøve å bli bedre til i morgen. Det er jo kjerringsveiven i morgen, og da er det jo mye liv ute. Resten av dagen blir til å sove/ slappe av, også får jeg krysse fingrene for å bli bedre til i morgen. 

- Sonnev 
 
NATTA ♥

- Sonnev 

Har kameraet hjemme hos pappa så da måtte jeg ta bilder med iphonen.. 

Nå venter jeg på at Henriette, Kaia, Margit, Ingvild og Helle skal komme opp hit. Skal ha en liten jentekveld og se film og kose oss ♥ Blir kjempe koselig, gleder meg. Har rydda litt og tent lys, siden søstrene mine har vært aleine hjemme i hele dag, er det gruuuusomt rotete her, men det får bare være. 

Har også vært på fjelltur med skola idag, eller for alle VG1 elevene. Siden jeg og henriette var så heldige å fikk bytta så måtte jo vi være med også, samme som i fjord. Merker jeg er ganske sliten og støl i beina nå, og blir vell mer støl i morgen. Men var kjempe koselig og gå tur også, steden for å være på skola. 


Bildet til høyre er fra når vi kom opp, og hadde sneisa. Nyyydelig bilde!! 

- Sonnev  
Heihei! Idag kom jeg og Henriette enderlig inn på helse og oppvekst! Wohoo! Blei sykt glad når vi fikk den nyheten i dag til morgen. Begynner ordentlig der på torsdag, for i morgen må vi på fjelltur som er for alle VG1 elevene på skola. Altså samme dritt turen som vi gikk i fjord. Neida, kommer vell til å bli koselig. Haha. 

Siden vi har begynnt på helse og oppvekst førsteåret på Rjukan, og de ikke har andreåret på rjukan skal vi nok gå i Notodden neste år. Hadde vært så utrolig deilig å flytta på hybel eller leilighet da. Har egentlig tenkt på det lenge. Sykt godt å sleppe alt mas om altmulig fra mamma og pappa, og heller bo foreksempel med Henriette i en leilighet. Akkurat nå sitter jeg å ser på bilder fra fine leiligheter/ hus, og bare drømmer meg bort. Haha. 

Hadde vært så koselig og deilig å flytta, hadde jo slept å pendle til Notodden hver dag også, som jeg sikkert hadde blitt lei av den første uka. Morro også å "innrede" selv, lage mat selv, også bestemme mye mer selv. Mye som selvfølgelig blir vanskelig og kjedelig i lengden også. Stå opp helt selv, vaske, rydde, og tillegg er det jo dyrt. Kan ikke akkuratt kjøpe hva man vil. Sikkert dyrt nok å leie + mat. Men får jo se hva som skjer. Er jo ikke før om et år uansett. 

- Sonnev 
Heihei! Har ikke blogga på to dager nå, har vell heller ikke hatt så utrolig mye spennende å blogge om heller. På søndagen feira vi bursdagen til Iana, eller spiste middag og kake med gaver ogsånt, veldig koselig. Henriette kom opp på Rjukan til meg litt seinere, så gikk vi opp til Rjukan og møtte Daniela. Seinere dro vi til Sondre og så på film. Samme gjorde vi vell i dag, etter skola dro jeg og Henriette opp til Sondre, og kjøpte film ogsånt. Har heller ikke giddi å dratt med meg kameraet opp dit, er liksom ikke så mye å ta bilder av.. 


Følte bare jeg måtte ta med et bilde, så fant jeg et jeg nettopp har redigert litt. Kjedelig å blogge uten bilder, haha! 

- Sonnev  
Btw: så er det syykt tragisk å kommentere blogg innleggene mine med stygge kommentarer, også bruker dere ikke deres eget navn en gang. For det første så skal du vite at jeg bryr meg svæært lite om det, og for det andre så kan du jo skrive navnet ditt, for du står vell for det du sier uansett? ;) 

Ha en super lørdagskveld videre! ♥

- Sonnev 


- Sonnev 
- Sonnev 
- Sonnev 
Deilig at det er lørdag i dag, og egentlig ikke har noen planer i dag. Godt å bare slappe av i helgen og sove lenge, når jeg har hatt planer hver helg nå. Har vell egentlig mye lekser jeg skulle ha gjort også, men orker ikkee. Skal jo kanskje bytte over til helse og sosial, så da begynner jeg i førsteklasse igjen. Føler jeg egentlig ikke har noe på studiespessialisering å gjøre, for det er bare lesker og fag som jeg ikke orker å følge med i eller gjøre noe i. Problemet er vell at det nesten ikke er plass i klassen, og kanskje ventelister på å komme inn. Har snakket med rådgiver og kontaktlærer i helseogsosial, så de sa i går at ledelsen jobber med det, så om jeg og Henriette er heldige kommer vi inn. Om jeg ikke kommer inn, veit jeg ikke hva jeg gjør.. Dropper ut og jobber et år, for å tjene penger og gå førsteklasse neste år, eller prøver på studiespessialisering. Det som er kjipt med å droppe ut er jo at jeg ligger to år bak det jeg egentlig skulle gått, gjør ikke så mye med ett år, men to er litt kjedelig syntes jeg.. Så krysser fingrene. 

Fikk bytta stolen i dag, så da har jeg akkurat montert den. Syntes den passa kjempe fint inntil den pulten. Altså en helt vanlig svart stol. Det som er deilig å ha mitt eget lite "hus" i hagen er å ha masse nødvendige ting, som jeg foreksempel trenger når jeg flytter ut. Hvis jeg skal flytte på hybel eller leilighet, så har jeg jo tv, kjøleskap, og sånne ting. 

- Sonnev 
God kveld! I hele dag har jeg rydda og vaska i huset mitt. Selv om det er utrolig lite hus har jeg brukt hele dagen på rydde, sier vell litt hvor rotete det var her.. Utrolig godt å enderlig bli ferdig, har tenkt på det hver dag nå. Var på Rjukan i dag og kjøpte meg verdens fineste kommode og en vanlig skrivepult. Når jeg nesten var ferdig med å rydde, klarte jeg å velte en glassbolle som var full av perler.. Fyyfaen, så irriterende! 


Haha, så flink :( 


Det var den fine kommoden jeg kjøpte 


Og det var skrivepulten, kjøpte en vanlig svart stol også, men fikk feil, så må bytte den i morgen.. 

- Sonnev 


♥ You only live once, but if you do it right, one is enough

♥ Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day

♥ I lied because I don't want you to know how much it hurts me. 

♥ Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together 

♥ Let go of those who bring you down surround yourself with those who bring out the best in you 

♥ I never made it on school because the only thing I studied was you.

♥ I'll be fine as long as you stay single 

♥ Where were you when I needed you? 

♥ Sometimes you just have to erase the messages, delete the numbers and move on. You don't have to forget who that person was to you; only accept that they aren't that person anymore. 

♥ I wanted to text you, but then I remembered we don't talk anymore. 

♥ Sometimes I want to explain how I feel but I don't have the words to explain how I'm feeling. 

♥ I wanna be with you at all time. I wanna be able to hug and kiss you whenever I want to. 

♥ One of the hardest decisions you'll ever have to face in life is choosing whether to walk away or try harder. 

♥ Don't make her fall for you if you don't plan on catching her. 

♥ Even if you fall on your face, you're still moving forward. 

- Sonnev  
→ Når folk bytter profilbilde på facebook og skriver "midlertidig" under.. Skjønner ikke helt poenget, eller hva de skal frem til.. 
→ VEPS, haha! Det trur jeg er det skummleste jeg veit om.. Den følsen når du hører vepsen kommer mot deg, og veit at om den setter seg på deg så kan man ikke slå den eller noe, for da stikker den og det er jo ikke så veldig godt trur jeg.
→ Sånne bilder på facebook, som det står foreksempel "lik dette om du er glad i venne dine" Selvfølgelig er man glad i de, ellers hadde du jo ikke vært venn med de? Haha, herregud blir så teit. Særlig når det står under "ikke lik om du hater de" Da har man jo ikke noe valg da? haha..→ Når man har dårlig tid. Hater å ha dårlig tid, haha! Er vell kanskje derfor jeg står opp halv 5 og har vekke klokka på 4? Også starter vi på skola kvart over 8.. 
→ Lekser, æsj, hater når jeg enderlig kommer hjem fra skola og er utrolig sliten, trøtt og sulten. Og det eneste man har lyst til er å sove, men så kommer man på at man har innlevering, prøve eller bare vanlig lekse.. 
→ Når gutter har lange negler.. Det er så syykt kræslig! Æsj 
→ Når andre sier "Jeg har så sykt lyst på sjokolade, men da blir jeg feit" også kjøper man ikke det pga det.. da blir jeg så sykt oppgitt. Man blir jo ikke feit av en jævla sjokolade, skjønner det om du spiser 140 sjokolader hver dag, men halo, ikke en?! 
→ Når det er kveld/natt og du er aleine hjemme, også hører man mange lyder i huset og trur det er folk eller noe i huset, så er det ikke det.. Værste jeg veit om! 
→ Når folk foreksempel har hørt et rykte eller veit at jeg er lei meg for noe, så spørr folk vennene mine om hva det er. Det er så syykt irriterende! Er jo liksom ikke noe i veien med å spørre meg, bedre det enn å prate om det med ti stykker, hvertfall når det ikke en gang er sant.. 
→ Når du holder på å sovne også hører du "bzz" rett ved øret ditt, også er det en jævla mygg.. 

Også er det sikker masse mer, kom ikke på mer nå.. haha 

- Sonnev  


- Sonnev 
Åhh, minner! Var der 12 timer før han kom, husker det var helt jævelig, men angrer ikke ett sekund ♥♥ 40:00 filmer de meg og Henriette.. haha, lite flaut å grine på tv..

- Sonnev  


Snakkes på søndaaaaag! 

- Sonnev  


- Sonnev 
Hei! Haha, så søt Anne Stine er som ville skrive på bloggen min ♥ 

Igår var jeg og Henriette igjen på byn for å egentlig kjøpe skolesaker, som skrivebøker, penner, blyanter osv. Jeg fikk ikke kjøpt det da, så jeg får kjøpe det i morgen tenker jeg. Jeg og pappa skal uansett opp på byn å kjøpe komode til huset mitt. Fordi alle klærene jeg ikke får plass til i den ene komoden ligger på gulvet, og det gjør at det blir utrolig rotete. Så nå skal jeg prøve å lage et lite system i tingene mine. Uansett det jeg skulle frem til var at i går kjøpte jeg meg nye løpesko, de var kjempe søte fordi de var rosaaa! Trengte egentlig nye, for nå har jeg og Ingvild bestemt oss for å begynne å trene litt etter skola på rjukanbadet.


Elsker fargen

Føler meg kjempe fin i joggebukse, haha.. Men er egentlig litt syk, har sovet i fler timer nå siden jeg kom fra skola, og vi sluttet halv 12 i dag, super deilig!! Og nå er det enderlig helg igjen. Gleder meg super duper masse til i morgen ♥ Wohooo

- Sonnev 
Hei og hå, det er Anne Stine her! Spurte Sonnev fint om jeg kunne få lov til å skrive et lite gjesteinnlegg på bloggen hennes, og det fikk jeg. Jippi! 
For å si det sånn så vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive om. Men kan kanskje begynne med å fortelle om dagen min også skrive noen ord til min kjære Sonnev. Var så klart på skolen idag, tredje dagen på skolen etter ferien. Veldig deilig å komme i gang å møte både venner, kjente og nye folk. Var ferdig klokken elleve, da gikk jeg og Sonnev for å ta bussen til Miland. Vi skilte lag der, og jeg reiste hjem for å pakke til Kongsbergtur i helgen. Jeg er altså på Kongsberg nå, hos søskenbarnet mitt Gønny, eller som Sonnev kaller henne; Gunnøy.

Bildet er fra i vinter!

Før ballet på skolen.

På skolen i vår.


Sonnev er en veldig livat jente, med masse humør. Hun kan kanskje virke litt dum til tider, men hun bare later som. Hun er veldig smart egentlig! 
Hun er veldig glad i å gå ned i kantina på skolen uten og egentlig vite hvorfor. Hun er veldig surrete og glemsk. Hun er glad i Notodden/Heddal, så jeg tror hun kommer til å flytte dit en gang. 
Hun er en veldig god venn, som jeg er kjempeglad i og som jeg har det superartig sammen med. 

Takk for at jeg fikk skrive på bloggen din, snuppa! Kanskje jeg ser deg snart? ;-) Hehe

- Anne Stine


- Sonnev 
Hei! nå har jeg sovet i fler timer, fordi jeg har hatt så sykt vont i hue etter skola. Hater når vi har så grusomt lange skoletimer, og liksom når vi har sosiologi.. Har aldri hatt det før, og fikk heller ikke noe godt førsteinntrykk av faget. Samme med samfunnsøkonomi! Off, trur dette kommer til å bli et tungt skoleår, når jeg allerede er sliten, trøtt og lei. Men jeg må jo prøve å gjøre det aller beste. 

- Sonnev 
 


- Sonnev 
Imorgen er det førsteskole dag etter ferien. Skal egentlig bli veldig godt å komme tilbake på skolen nå, møte alle vennene ogsånt. Blir kjedelig i lengden med ferie også, syntes jeg. Er veldig mange jeg ikke har sett siden vi slutta, så gleder meg masse til å se de igjen. 

Nå har jeg funnet frem skole ting fra i fjord, har ikke fått kjøpt skrivebok til i år, så får ha den gamle skriveboka til jeg får kjøpt ny. Tillegg har jeg prøvd å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Er jo alltid sånn at man skal ha på seg noe nytt og fint på første skoledag, men det driter jeg egentlig litt i.. Prøver hvertfall å finne noe, så syntes jeg ikke det er så viktig at det er så pynta, haha. Utrolig digg å tenke på at jeg har på vekkeklokka på 5 på morran, kommer meg vell ikke opp før 6 uansett, kjenner jeg meg selv rett. 

- Sonnev  
Hei! I går var jeg i Oslo med herlige jenter. Kaia, Henriette, Margit, Helle og Ingvild ♥ Hadde desverre ikke med meg kamera dit.. Jada veit jeg burde bli flinkere til å ta det med meg, men orka ikke ha det med meg i går. Kjøpte meg heller ikke mye men har tatt bilde av innkjøpet: 


Kjøpte meg en bukse, body lotion, sportsbh og en maskara 

- Sonnev 
 
Nyter den siste helga i sommerferien! ♥ og det er for en gang skyld i-k-k-e regn men SOOOL! 

- Sonnev  

 
Heihei! Nå er jeg hos mommo, skal sove her i natt. Er egentlig ikke nett her, så bruker 3Gnettet på mobilen, så burde blogge litt fort, haha. Reiser ganske så tidelig til Austbygda i morgen. Christine skal jo reise på utveksling i USA neste år, og skal liksom ha en siste kose dag i morgen med fine jenter. Reiser ned med Christine, Henriette og Ingebjørg. Gleder meg kjempe masse, har ikke sett Christine eller Ingebjørg på veldig lenge nå, og henriette har jo vært i syden så har ikke sett henne i det siste heller. Trur det bare blir en dag med grilling og sånt i finværet på stranda der nede, som kommer til å bli veldig koselig. 

Har egentlig ikke gjort stort i dag, når jeg kom opp til mommo har vi sett på håndball kampen og laga kjeks også tok jeg sol litt seinere på kvelden ♥ NORGE KOM TIL FINALEN (!!!) haha, var overlykkelig da. Gleder meg veldig til finalen nå, og håper vi vinner gull! 

- Sonnev 
- Sonnev 
Nå tar jeg snart kvelden, orker ikke legge meg så seint og stå opp så seint når det snart er slutt på ferien, for da blir jeg mer opplagt til skola begynner igjen. Som ikke er så lenge til, er jo bare en uke.. Men det blir godt å møte alle venner som jeg ikke har sett i ferien. 


Hehe, litt gamle bilder.. Men Anne Stine har jeg ikke sett hele ferien, trur jeg.. Savner henne kjempe masse :( Blei jo ikke noe av tusenfryd turen som vi planlegga i de siste ukene før skolen slutta ♥ 

- Sonnev 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Ingvild, har hatt det super koselig. Utrolig lenge siden vi har funnet på noe bare vi to, så har hatt det kjempe fint. Drivd å leita etter noen bilder på macen ista, så fant jeg de gamle og fine bildene her. Haha, savner egentlig litt å være så liten, aldri noe problemer og surr.. 


Haha, jeg og søskenbarnet mitt, Elin, pleide alltid å danse på danskebåten. 


På det første bilde, er det bilde av meg og søskenbarnet mitt, Hege. På det andre bilde, er det bilde av min tippoldemor, som døde når jeg var et eller to år trur jeg. Ho blei hvertfall 102år, og het også Sonnev. 


Her er meg og Elin igjen, haha så fine vi er! 

- Sonnev 


Nå sitter vi å ser på barnetv mens vi har spist frokost! Haha. Men det var kjempe fint vær i dag da, deilig at det for en gang skyld ikke regner! Satt å så på nyhetene om Sigrid som er forsvunnet, håper de finner henne snart! Får så vont av å tenke på at ho kanskje er utsatt for noe kriminelt, off. 

- Sonnev  

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits