FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


Heihei! Nå som sommerferien er over, og hverdagene har begynt igjen tenkte jeg å begynne å blogge litt mere. Vi begynte på skola på mandagen, noe som var veldig deilig etter en lang sommerferie med jobbing. Dette året her, går jeg helsefagarbeider og skal være utplassert to dager i uken. Noe som jeg syntes er litt mye, men er jo det vi lærer mest av egentlig. Håper jeg bare kommer på en pleie og rehab avdeling på eldreshus på Rjukan. Er jo veldig kjedelig å komme en plass man ikke har lyst til, når vi er der så mye av skoleuka. Skal jo ikke være sånn at man må grue seg for å reise på jobb. Fikk høre litt av læreren at ingen kunne reise på samme avdelig som de hadde vært på tidligere eller jobbet på i fritiden. Noe jeg syntes er så jævelig idiotisk, for det er jo når du kan alle rutinene og passient informasjonen til hver enkelt, du kan begynne å lære faget ditt. Om du da har et halvt år på forskjellige avdelinger så må man jo alltid "starte på nytt" å lære avdelingens rutiner og alt innen for det, før du virkelig kan lære deg å takle vanskelige situasjoner. Men krysser hvertfall fingrene for at jeg kommer på pleie og rehab 1, eller 2.  Prøvde å lage en timeplan, siden timeplanen vi fikk utdelt er så utrolig uoversiktlig. Kom over den l0ve hadde lagd så da fikk jeg litt inspirasjon derfra som dere sikkert kan se. Lagde den her- Sonnev 
Heihei! Forrige uke jobbet jeg hver dag, men hadde fri i helgen og helt til i dag. I helgen var det jo bluesfestival i Notodden, så derfor reiste jeg rett ned etter jobb på fredagen. Når jeg kom ned møtte Heidi meg på bussterminalen, og vi reiste rett opp til henne for å spise med morfaren hennes, kjempe koselig! Etter det fikset vi oss litt før vi gikk ned til Marielle, når hun var klar gikk alle sammen nedover til Anne Bente og startet der med mange herlige jenter. Var veldig koselig og morro! ♥ Litt ut på kvelden reise vi ned i byen og kikket litt. Lørdagen reiste jeg og Tobias opp til et partytelt, som han og noen gutter fiksa. Sov hos Tobias frem til Tirsdag, så måtte jeg hjem siden jeg skulle på jobb i dag, og i morgen. Det er de siste dagene jeg skal jobbe før jeg skal på skola igjen. Er egentlig litt deilig å tenke på at jeg har en ukes fri nå, som jeg bare kan slappe av og kose meg. I morgen etter jobb, reiser jeg ned til Notodden igjen, til Tobias. Eskil har bursdag i morgen også så da skal vi tre reise på kino og se monsteruniversitetet. Gleder meg! Før skolen starter skal jeg også reise en tur til Oslo med jentene, som jeg gleder meg veldig til. Er så lenge siden jeg har sett alle sammen, og trenger virkelig å kjøpe meg litt høstklær nå som det snart blir kaldere vær ute. 
Idag etter jobb reiste jeg på byn med pappa, og kjøpte litt nye skolesaker, som skrivebøker, skrivesaker og pennal. Trur jeg starter på skolen den 19 august, så det er ikke lenge igjen. Blir veldig godt å komme igang igjen, og møte alle jeg ikke har sett i hele ferien. Nå skal jeg prøve å legge meg, siden jeg skal opp tidelig i morgen. Så blogges vi!K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits