FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


Kjerstin sover her i helga, så nå har vi laga mat og kosa oss med tv og potetgull ♥ Mamma er på elgejakt så er hjemme aleine, så var godt at kjerstin kom hit så slepper jeg å være aleine i dag også. - Sonnev 
- Sonnev 


Litt instabilder, og litt randome bilder fra mobilen min. Instagram: sonnevsauro 

- Sonnev  
lille søte jentami ♥

 - Sonnev  
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra gamlehjemmet igjen. Har også i dag hatt en super dag der nede, liker veldig godt å være der en dag i uken. Gleder meg like mye til hver mandag. Er hos mamma nå og gjør egentlig ikke så mye, hjelper lille søstra mi med lekser. 

To bilder av meg og Kjerstin på gamlehjemmet, er ikke fra i dag men forrigeuke. Haha, føler oss så fine i de draktene.. 

- Sonnev 


- Sonnev 
Koser meg med snuppene mine i kveld! 

- Sonnev  
Godkveld! Nå har jeg reist opp til mamma, og jeg og lillesøstra mi har akkurat vært på butikken og kjøpt is, krem og sjokoladesaus. Så vi koser oss aleine hjemme med det. Har egentlig ikke så mye å blogge om men blogger kanskje seinere i kveld også. - Sonnev 
Heihei! Når jeg kom hjem fra gamlehjemmet idag sovna jeg og våkna ikke før ni, derfor jeg ikke har fått blogga før nå. Rundt kl 7 i kveld (?) blei den nye iphonen lansert. Syntes den var utrolig fin! Det er litt skuffende at den ikke er så veldig forskjell på utseende fra iPhone4 men trur i virkeligheten ser man mye mer forskjell. Den er jo tynnere, og større. Det er også veldig mye annet nytt med den også. Jeg som ikke har iPhone 4S, har jo ikke siri som også er på 5'ern + at den er bedre. Noe som jeg syntes jeg viktig er kameraet, og det vil også være mye mye bedre på denne forskjell fra 4'ern, både kamera forran og bak. 
Har også hatt mye problemer med strømmen på iphonen min i det siste, så jeg må lade den hvertfall en gang hver dag. Det er også tre mikrofoner på den, så det er bedre når man foreksempel skal filme. Det er også veldig veldig mye mer nytt.

Det kommer til å bli veldig uvant med at man skal koble inn øreproppene inn under iPhonen. Tillegg er det jo nye ørepropper også som følger med. Lightning er der man skal koble til strømmen, så den er jo ny, for den er ikke så stor lenger. Man ser jo at iPhone5 er mye lenger for man får plass til en rekke med apper til, som er veldig bra. 

Har sykt lyst på den, så tenkte jeg skulle ønske meg den til bursdagen eller jul. De regner med at den skal være i salg i Norge fra 28september, så da er det jo ikke lenge før bursdagen min heller. Gleder meg veldig til å få den hjem. Er veldig lei av iPhone 4 nå, og har jo knust den både forran og bak også så "trenger" jo en ny telefon uansett, og har virkelig ikke lyst på samsung som alle kjøper seg nå. Den er sikkert veldig bra og den er jo fin og alt det der, men liker ikke hvordan den er + at jeg ikke skjønner en dritt av den.. 

- Sonnev  
Hei! Idag var første dagen min i praksis på gamlehjemmet. Har vært en utrolig koselig dag, og vi har fått sett hvordan de har det på hver avdeling der. Det er en pleieavdeling oppe og noe de kaller for Hannestua i kjelleren. Det er også et bygg lenger oppe som det er åtte leiligheter. Jeg var på Hannestua, det syntes jeg var utrolig koselig. Likte meg veldig godt der, og de andre som jobbet der var også veldig koselige. Nå skal jeg sette meg ned å skrive arbeidslogg, som vi må gjøre hver dag vi er der. I morgen skal jeg også ned dit, men da har jeg og Kjerstin bestemt oss for å prøve å bytte litt på, for å liksom ha prøvd det. Så da skal jeg opp på pleieavdelingen i morgen, gleder meg kjempe mye til det også. Det er nok litt lettere å ha en serriøs samtale med de der oppe for de er jo friske i hodet. På hannestua så er det folk som er litt senile og har vanskelig med å stelle seg og gjøre alt man må gjøre dagelig. 

Likte meg utrolig godt på Hannestua, beboerne som bor der er kjempe koselige, og veldig veldig søte. Det vi gjør der er vell mest å være med de og prate med dem. Har også vært ute i hagen med en veldig søt gammel dame og trent litt med ho. Alt i alt har det vært utrolig bra dag, og håper dagen i morgen blir like bra. Når jeg skal være på pleieavdelingen i morgen blir det vell mer å hjelpe de, kanskje gå en liten tur i rullestol osv. Det er jo der de bruker bleier så er jo kanskje ikke det som er det morsomste med jobben, men trur det er noe som blir en vane etterhvert. 

- Sonnev 
 


- Sonnev 
Godkveld! Nå har jeg kommet meg hjem til Miland. Tenkte jeg skulle prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, siden i morgen skal jeg ut i praksis. Har vært så heldig å få praksisplass på gamlehjemmet i Austbygda. Jeg, Henriette og Kjerstin skal reise ned dit i morgen og være der Mandag, Tirsdag og Onsdag + Hver mandag frem mot jul. Trur det kommer til å bli veldig morsomt og lærerikt å jobbe der. Er jo selvfølgelig ikke bare morsomme ting man gjør der, som å vaske folk og skifte bleier på gamle mennesker. Men kan ikke bare gjøre ting man har lyst til i livet heller. Å gå turer med de eldre, å hjelpe de å spise, trene eller sitte å prate med de, kommer til å bli kjempe koselig. Gleder meg masse! Er ikke helt sikker på hvordan sko jeg skal ha på meg enda, haha (stooort problem..). Men tenker liksom noen gode joggesko eller noe? Hvertfall kommer vi nok til å få klær eller uniform om man kan kalle det det. Så er ikke noe problem å vite hva man skal ha på seg, og det er godt! Veldig deilig å tenke på at jeg ikke skal på skola før torsdag og da er det bare to skole dager før det er helg! Wee!! 

- Sonnev  
Heihei! Grunnen til at jeg ikke har blogga på en stund er fordi jeg dro på hytta på fredagen der er de jo ikke internett og så vidt ikke dekning så blir vanskelig å mobilblogge. Har tatt noen bilder med iphonen, ikke veldig mange og veldig bra kvalitet på bildene men uansett. 

Utsikten fra hytta 

Fine jentene som plukka blåbær ♥

Plukka veldig mye blåbær, fordi det var så mye bær i år, ikke at det var så grusomt morro da men.. Var veldig godt når vi lagde blåbærsyltetøy ut av det. Fikk jo veldig fine hender av å plukke bær da.. haha :( 

Veldig godt å være hjemme igjen, skal snart ned til Miland så blir det vell ut en liten trur med Henriette. Godt å være på hytta en helg også faktisk, slappe av og bare sove hele dagen. 

- Sonnev 
Haha, blitt helt hekta på snapchat de siste dagene. Alt jeg gjør tar jeg jo bilder av og sender til andre.. Bare å snapchate meg, kjeder meg max.. jeg heter bare sonnev, sååå jaa! Idag er jeg hos mamma, og passer søskenene mine og har nettopp bakt og pynta muffins. Roooosa melisglassur ♥ Haha. Har egentlig ikke så mye å blogge om, og har egentlig ikke hatt det i det siste heller.. Så sorry for dårlig blogging på meg.. 

- Sonnev  
Så nettopp den triste nyheten om at det var Sigrid som var funnet død i skogen i går.. Skulle ønske bare alt gikk bra og at det var en god nyhet som kom at de hadde funnet Sigrid i live. På en annen side er det vell "en lettelse" for familien og vennene å bare å ha funnet henne. Grusomt hvis det går fler år og ingen fler spor eller noe nytt fra forsvinningen. Grusomt å tenke på hva som kan ha skjedd før ho blei drept, hvor lenge ho har vært i livet etter forsvinningen og hvor grusomt det måtte ha vært for ho. Blir jo nesten redd for å gå ute, særlig når du går aleine eller når det er mørkt.. Alle de varmeste tanker går til familie, venner og bekjente av Sigrid. - Sonnev 
- Sonnev


Nå stikker jeg opp på byn med Ingvild, det skjer vell sikkert noe siden det er kjerringsveiven. Så gleder jeg meg til i kveld! hehe, blir nok bra kan jeg tenke meg! 

- Sonnev  

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits