FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


I morgen er det halloween, og margit skal ha halloween party med mange fra klassa hennes. Idag var vi på butikken å handla inn litt av hvert til i morgen. Vi kjøpte også gresskar, angrer alltid hver gang jeg har kjøpt det for tar så sykt lang tid å bli ferdig med det + At det lukter helt jævelig. Vi har også bakt halloween boller, haha eller bare boller med rød/oransje melis på.. Uansett blei det veldig godt. Har også vært så snill at jeg har vaka og rydda hele huset til mamma. Var jo ferdig halv 12 på skola i dag, veldig deilig å komme hjem tidelig. I morgen er det gym prøve, og jeg har egentlig ikke øvd fordi jeg rett og slett ikke har orka. Har dytta lekser og egentlig alt med skole litt unna i det siste, men har vært veldig sliten og trøtt en periode nå. Får aldri sove på kvelden/nattan og klarer aldri stå opp på morgnen. Men skal prøve å sjerpe meg litt med skolesaker for det er ikke særlig bra start på året syntes jeg.

- Sonnev 


- Sonnev 
Nå kom jeg akkurat inn fra tur med Ragna og bikkja. Vi har vært ute i snøen i en time nå, var veldig godt å komme inn igjen. Nå blir det hotellcæsar og jakten på kjærligheten med familien + kakao med krem. Kooos ♥ 

- Sonnev  
- Sonnev 


I dag har jeg egentlig bare vært hjemme hos mamma med søstrene mine, og har hjulpet Peroddvar med å vaske og rydde litt i huset hans. Det har egentlig bare vært en kose søndag med mamma og små søstrene mine og kosa oss med pizza. Nå skal jeg legge meg med den ene søstra mi, og starter uka i morgen med praksis på gamlehjemmet i bygda, gleder meg! ♥ Håper det snør masse i hele natt så den kanskje legger seg. 

- Sonnev  
- Sonnev 
♥ You know it's true love when no matter how far the distance is he can still make you smile 

♥ Even if the whole world is against you, never give up 

♥ You think I'm happy because there are so many emotions I choose not to show 

♥ Pretending to be happy when you're in pain is just an example of how strong you are as a person 

♥ When you fall for someone's personality everything about them becomes beautiful 

♥ Sometimes wrong choices take us to the right places 

♥ Friends are like stars they come and go but only the true ones glow 

♥ Seeing boys play with little kids is probably one of the most attractive things ever 


HER finner du min weheartit 

- Sonnev 
 


- Sonnev 
Er veldig deilig å tenkte på at det er fredag og helg! Men åh, for en kjedelig fredagskveld.. I dag har jeg egentlig bare halvsovet hele dagen, har ikke vært så veldig mye å finne på idag. Prøver å finne ut hva jeg skal i morgen, men får se i morgen. Er jo halloween helga så får se om det skjer noe. Frister lite å sitte hjemme i hele morgen også, så får komme meg ut tenker jeg. 

- Sonnev  
Nå er det bare 60 dager igjen til julaften, i går var det bare 2 månder igjen. Det begynte akkurat å snø ute også. Gleder meg veldig til første desember, lille julaften, julaften, romjula og nyttårsaften. Er så mye å glede seg til i jula, og alt er så koselig. Har akkurat sett første episode av jul i blåfjell på youtube, dumt det ikke er jul i blåfjell som går på tv i år, men noe helt nytt. Men kan jo hende det er like bra og med mange koselige julesanger.   

 

 

 

Sitter å hører på julesanger og tenker på at jeg må snart kjøpe julepynt som julestjerne og adventstake som jeg kan henge opp og ha i vinduet. Får enda mer julestemning av det! 


Jul i skomakergata, jul i blåfjell, jul på månetoppen og jul i svingen. 

- Sonnev  
Wee, enderlig 17år! OG bare et år igjen til jeg blir 18, gleder meg. Nå har Anne Stine nettopp reist og jeg skal ordne meg og snart opp til mamma og spise der, og pakker ogsånt. Bliiir kos! Men nåå må jeg ordne meg så blogger jeg seinere ♥

- Sonnev  
Syntes begge kjolene var veldig fine, du finner den sorte HER og den røde HER

- Sonnev  


I går var jeg på kino med Helle, Trine og Thomas. Syntes filmen var kjempe bra, og veldig veldig skummel. Klarte jo så vidt å sovne når jeg kom hjem.. Trur egentlig filmen ikke har fått så bra terningskast av aviser ogsånt, men jeg syntes den var veldig bra, som alle de andre filmene. Trur jeg også skal se den en gang til uka også, fordi Daniela kunne ikke i helga fordi hun jobba, så da får jeg gå med hun til uka. Trur uansett jeg syntes den er like skummel andre gang også, og skvetter sikkert like mye. 

Gleder meg veldigveldig til i kveld, for da kommer Anne Stine snuppa mi, og skal sove her! Vi skal bare ha kose jentekveld for to, siden jeg har bursdag i morgen. Nå er jeg hos mamma, så tenkte jeg snart skulle ned til pappa på Miland og rydde og vaske litt i "huset" mitt, siden Anne Stine kommer i kveld. 

- Sonnev  


- Sonnev 
tnååw, så skjønn!! 

- Sonnev  
- Sonnev 


- Sonnev 


Har ikke noe bilder nå, og orker heller ikke ta noen. Så fant et gammelt bilde fra sommeren. Nå sitter jeg med skjønneste søstrene mine og koser meg. Har ikke så mye å blogge om, og er ikke helt i humør om dagen, så blir lite blogging.. 

- Sonnev 
Heihei! Nå er det ikke veldig lenge igjen til jeg har bursdag, og det er jo snart jul også. Er faktisk bare 7 dager igjen til bursdagen min. Så har bursdag til neste søndag. Har såå uflaks og blir 18år på en mandag neste år...Har så mye jeg ønsker meg for tiden, så tenke å vise dere noe av det jeg ønsker meg. Men ønsker meg jo selvfølgelig mer som fjærnkontrollsutløser til kameraet, penger, gavekort foreksempel på bikbok, sminke, sko, bølgetang, krølltang, osv.. 

- Sonnev 


 

Åååh, det er så koselig med jul. Gleder meg veldig til snøen kommer til Miland. Er så deilig å se snøen legger seg rett oppe i fjellet, og bare kommer lenger og lenger ned hver dag. Er så kos dagene før jul når man bare venter på julaften, med adventskalender og mye snø. Hver kveld når det er barnetv, med enten jul i svingen, jul på månetoppen, jul i blåfjell eller noe. Hååper egentlig det blir jul i svingen for det er så koselig med søøte julesanger. Nå sitter jeg å hører på mange julesanger, så kommer egentlig i julestemning før snøen kommer. Håper det hvertfall blir mye snø i år. Kos med twintip på gaustablikk også, ååh det savner jeg!! 
Gleder meg til å henge opp julestrømpa og legge seg på lillejulaften. Bare tenke på at det er julaften dagen etter med julestrømpe på morran, godmat, pakker og familie kos. Etter julaften så kommer romjula så nyttårsaften, skal bli veldig godt å være hjemme på nyttårsaften og feire med venner. Sette opp en lang liste med mål man skal følge i 2013. 

- Sonnev 
- Sonnev 

Bildet er tatt i Thailand 2012 ♥

-  Sonnev  
Åhh, så mange gamle minner, noen er litt nyere da, men hvetfall kos! Masse jeg savner hvertfall ♥

- Sonnev - Sonnev 

Weheartiten min finner dere her 

- Sonnev 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits