FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGNEtter skola i dag var jeg, Henriette og Kjerstin borte på frisøren og tok hull i øret, det øverste. Er såå sykt fornøyd! Gleder meg til det har grodd ordentlig og håper å ikke få infeksjon og sånt. Det er veldig vont nå, så håper det er litt bedre i morgen. 

Jeg og små søstrene mine driver å baker pepperkakehus nå, eller de baker et hver, så er jeg litt med. Er såååå mye søl over hele kjøkne så blir godt å bli ferdig og få rydda og vaska. Så kan vi sette oss ned med en kakao kopp og se hotellcæsar ♥ - Sonnev  
Har sett på kjoler og sko fra nelly i hele dag. Noe av det vanskligste jeg vet er å finne en kjole jeg liker og passer fra nettet. På Rjukan er det ikke så mye utvalg av kjoler og når jeg ikke skal til en større by nå før jul og bursdagen til Henriette og Guro så må jeg bare bestille fra nettet. Har egentlig aldri bestilt kjoler fra andre nettsider enn nelly så da syntes jeg det er lettest å kikke der. Har funnet noen kjoler jeg liker, og syntes er fine, men er ikke helt sikker enda. 


Svart kjole HER 


Rød kjole HER 


Svart kjole HER 


Lysrosa kjole HER 


Svarte sko HER                                                                               Svarte paljettsko HER 

- Sonnev 
Kom akkurat hjem fra Notodden. Var først på kino så dro vi opp til Tobias etterpå, var kjempe koselig. Så på twilight breaking dawn part 2, og den var suuper bra!
Har vært så deilig med helg og bare slappe av helt, hater å tenke på at det er mandag i morgen og stå opp tidelig en hel uke.. Åååh er så lei skola. I morgen skal jeg på gamlehjemmet og er egentlig ikke stort bedre der, bare det at vi kan sove to timer lenger og at vi slutter tidligere + at vi ikke gjør så stort mye der egentlig. - Sonnev 
- Sonnev 


Hei! Har ikke blogga på noen dager nå, er egentlig litt små lei.. Men når jeg ikke har annet å finne på, så er det litt morro også, haha. Har hatt fri fra skola i dag, som har vært veldig deilig men også kjedelig. I går var Tobias her også, som var kjempe koselig! ♥ 

- Sonnev 
Da reiser jeg på hyttefest med gofolk! Gleder meg masse og håper det blir superduper morro! BÅNNGASS

- Sonnev  
Skulle egentlig på kino i kveld med noen jenter, men vi hadde ikke bestilt biletter i går og var så dårlige plasser i dag så vi fant ut at vi reiser heller på søndagen. Hvis vi bestiller nå så får vi hvertfall gode plasser. Gleder meg kjempe masse til å se den på søndag. Er egnetlig litt kjipt at vi ikke fikk sett den i dag, og må vente to dager.. 

- Sonnev  
- Sonnev 
- Sonnev


Har egentlig bare surra i hele dag, mooooorro! 
 
- Sonnev  
- Sonnev


Syntes det er så grusomt at dyr på pelsdyrfarmer har det sånn her enda. Får så vont inni meg når jeg ser hvordan dyrene har det.. 

- Sonnev  
På torsdagen fikk jeg enderliig iphone5 i posten. Er veldig fornøyd egentlig, men er ikke veldig stor forsjell fra iphone4 syntes hvertfall jeg. Men siden den forrige telefonen min var knust på hver side så er det veldig godt å ha en telefon som ikke er knust. På torsdagen var jeg også i Skien fordi jeg skulle til legen. Når jeg var i Skien så fant jeg også et veldig fint iphone deksel, så jeg ikke knuser den nye med en gang. 


- Sonnev 

 
- Sonnev 
Alt er fra kremmerhuset 


Nå har jeg akkurat fått bestilt iphone5!! Er så utrolig deilig å vite at den kommer i postkasse om en til tre dager. Har jo iphone4 men den er totalknust forran og bak så ser ikke så stort egentlig. Forhåpentligvis knuser jeg ikke den nye med det første. Håper den tåler litt mer, selv om jeg tviler at den tåler å mistes i bakken. Noe annet som er mye bedre med den er at jeg har 32GB, trur jeg hadde 16GB før, hvertfall veldig lite. Kan nesten ikke laste ned noen programmer fordi jeg har så mange meldinger og bilder på den, og det er litt kjipt. Batteriet på telefonen er også helt fucka så håper det blir bedre med en ny en nå. Trur egentlig ikke det er så mye forskjell mellom iphone4 og iphone5 men siden jeg må ha ny uansett syntes jeg det er greit med iphone5. 

- Sonnev  
1. Marc Jacobs 2. Ring 3. Mulberry4.MAC 5.The Balm 6. St. Tropez 7. Acne 8.Canon speilreflekskarmera + obejktiv 9. Dr. Dermin - Sonnev
1. Juicy Couture 2. Hunter 3. Juicy Couture  4. Too Faced 5. Mulberry 6. Lady Million 7. OPI 8. Ray Ban 
Var i notodden på besøk hos Tobias i går! Var kjempe koselig ♥

- Sonnev 
Legger meg med den søte lille søstra mi ♥ 

- Sonnev  
- Sonnev 

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits