FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM FACEBOOK DESIGN


Heihei! Kom hjem i går kveld fra notodden, etter at jeg sov hos Tobias i to dager. Var kjempe koselig! Var vell ikke så mye vi gjorde men så på film og sånt. Blir vell bare en slapp dag i dag. Sitter å ser på tour de ski nå, som er veldig spennende om Petter vinner gull.

I morgen er det nyttårsaften og er egentlig ikke sikker på hva jeg skal, enten blir det bare være hjemme eller så blir det ut, men får se hva jeg orker. Deilig å bare være hjemme også syntes jeg! 

- Sonnev 
Hei! Blogget ikke i går fordi hele dagen gikk til å rydde og vaske huset mitt. Fikk noen pynte ting til jul bl.a. en lykt, liten engel, lys, senge sett og pute. Var veldig godt å få ryddet her, for det var helt grusomt rotete her før, så ikke gulvet en gang, haha. Skulle egentlig på "jentekveld" i går med noen jenter fra klassa men så var det noen som ikke kunne og da blir det heller på fredagen eller lørdagen, som sikkert blir veldig koselig. 

Skal snart reise til notodden til Tobias nå, skal bare pakke litt først. Skal sove der til i morgen, så blir kjempe koselig! ♥ - Sonnev  
Hei! Hadde en super julefeiring i går på Sørby, med familie. Har fått masse fint, som jeg kan ta bilde av når jeg får tid. Har ikke fått så mye gaver men fikk en del penger så jeg heller kan kjøpe meg litt jeg vil ha og trenger. Men utenom penger fikk jeg Hunter støvler med Hunter sokker, Lulu sminkemapper i to forskjellige størrelser, litt klær, smykke og øredobber og noe pynte ting til "huset" mitt. Er veldig veldig fornøyd, og bare fått ting jeg ville ha. 

Satt litt å kikket på sminke på coverbrands og så det var romjulsalg der nå. Veldig mye bra og fin sminke på salg, så jeg bestilte litt hjem til meg. Gleder meg veldig til det kommer!! 


1. Too Faced Chocolate 2. Mary-Lou Manizer 3. Bahama Mama 4. Everyday Minerals Kabuki Brush 5. Hot Mama 6. Schwing Black Liquid Eyeliner 

- Sonnev 


Juletreet vi har hos mamma, har pyntet det nå, men syntes det var så fint med "snø" på treet ♥ Julestemning!! 

- Sonnev 
Har lagd julemat på skola i dag, så har bare vært koos! Hørt på jule sanger ogsånt! I morgen blir det kino først, så til skola for å spise grøt. Elsker de siste dagene før jul, hvor det bare er kos. Fått så julestemning nå, som jeg hører på julesanger hele tiden, lager julemat, og ikke har lekser på skola men pakkeleiker, julekalender og bare kosetimer. 

- Sonnev  


- Sonnev 


Turepå!! Vææærst!! BÅNN!! 

Nåå er det ikke mange timene igjen til jeg reiser ned i bygda. Blir braa. Skal feire bursdagen til Henriette og Guro på dølehallet. Når har jeg sitti å sminka meg i noen timer og bare venter egentlig til vi reiser. Gleder meg sånn! Lader opp med noen partysanger, såå er så gira! 

- Sonnev  

Ååh, er så utrolig godt med helg. På fredagen sov Tobias her, så passa vi litt på søsta mi og ei venninne mens mamma var på julebord på kvelden. Henriette kom også utpå kvelden og var her noen timer, koselig! På lørdagen så vi på filmen vi egentlig skulle se på fredagen men var så trøtt at vi ikke orka. Resten av dagen slappa vi bare av. Ikke så mye som skjer i dag heller, egentlig. Er litt sjuk men om det går over så reiser jeg ned til Notodden seinere ♥ - Sonnev  

K O N T A K T:
sonnevsauro@gmail.com

K A T E G O R I E R
Blogg


hits